Wenger har næsten bekræftet, at han vil forblive i embedet, og Arsenal er sandsynligt, at være i stand til at komme ind i top fire i denne sæson, og holdet har været eyeing transfermarkedet denne sommer, de Britiske medier, Daily Mirror, sagde Leipzig midtbanespiller Forsberg er trådt Arsenals mål for støtte. Ønsker du at tilpasse din Billige fodboldtrøjer? På vores hjemmeside, kan du bruge dit eget navn for at udskrive trøjer.

Som en nyere af den tyske Bundesliga, Leipzig har låst fem runder i forvejen til næste sæsons Champions League-kvalifikation, Forsberg er det primære fokus. Det svenske landshold 10 stjerne, i denne sæson i 26 Bundesliga league, sendte 8 mål, 17 hjælper data, er Bundesligaen hjælper king. Nye Arsenal Trøje 2016/17, nyde den rabat pris, samt hurtig og sikker levering, så denne drøm shirts skridt hurtig på plads på din side!

Transfer-markedet er værd at Forsberg af 15 millioner euro, og det var ikke længe, før han forlænget sin kontrakt med Leipzig indtil juni 30, 2022. Fremragende ydeevne lad Forsberg få opmærksomhed af en række klubber, og Arsenal er interesseret i sommeren for de spillere ud af 20 million pounds af citatet, tilsyneladende dette citat er ikke godt nok.

Den 28. runde af 2016-17 sæson i Premier League kampe på Arsenals Emirates Stadium mod Leicester City. Arsenal-manager Arsene Wenger: "Hvis du ønsker at komme til toppen fire mål, vi skal vinde den næste liga. Det er vores mål nu, så står byen Leicester, vi er nødt til at vinde, og jeg håber, at anvende styrken af FA Cuppen på søndag til ligaen. "Klik på linket for at sende, kan du besøge hjemmesiden og få mere at vide i detaljer om Arsenal Trøje 2016/17.

Læs mere på:http://www.fodboldbluser.com/Arsenal-vil-koste-20-millioner-til-at-kobe-Sverige-No-10