I de seneste måneder er Atletico-angriberen Griezmann blevet ryget for at have været med i Manchester United i sommer, og franskerne har for nylig sagt, at de har "en 6/10 chance for at slutte sig til Manchester United" og tilføjer spekulationer om, at han vender sig til Old Trafford i sommer . Velkommen til vores indkøbscenter Vælg Billige Fodboldtrøjer, lad os lidenskab stige, gå alt ud for Griezmann råbe til slutningen!

Atletico-præsident Cerezo mener imidlertid, at Griezmann ikke vil forlade denne sommer, han insisterer på, at franskmændene ikke har udtrykt ønske om at forlade, og han tror ikke, at nogen klub vil betale en Griezmann på € 100 mio. Fremtiden er til dine fødder, velkommen til vores butik for at købe Griezmann tøj til børn.

I et interview sagde Cerezo: "Jeg er ikke overrasket over Griezmanns seneste kommentarer, han har altid stillet mig det samme spørgsmål." Jeg tror, ​​at når nogen kender hans situation, har han været træt af at stille de samme spørgsmål igen og igen. Nu er Griezmann en Atletico Madrid-spiller, og hans kontrakt med klubben udløber om tre eller fire år. Han fortalte mig aldrig at forlade. "Velkommen til at gennemse vores hjemmeside katalog og købe et komplet udvalg af billige Griezmann tøj til børn for at støtte denne fantastiske spiller," sagde han.

"Der er ingen kontakt mellem Manchester United og Atletico Madrid. I øjeblikket har ingen klub kontakt os og betaler Griezmann fratrædelsesgodtgørelse. Jeg tror ikke, at nogen klub er villig til at dække det beløb."

Se mere på:http://www.spilletroje.com/Atletico-President-Griezmann-bad-ikke-om-at-forlade