Et år efter åbningen af ​​verdensmesterskabet i 2018 i Rusland forkludrede Messi heller ikke sine forventninger, skrev han på sin Facebook-Weibo-konto: "Udenrigsberetningen i Rusland 365 dage, lad os fortsætte med at kæmpe for drømmen!" Messi kommer også med et foto af sig selv i den argentinske skjorte for at fejre målet. Messi fodboldtrøjer er meget varme, især Messi børns jersey. Bestil nu Fodboldtrøjer børn, nyd en sikker og hurtig online shopping!

På nuværende tidspunkt er de sidste 4 runder af World Cup South America kvalificerende kamp, ​​Argentinas præstationer meget vanskelige at tilfredsstille, de er bare rangeret i 5. pladsen, i henhold til reglerne, vil Sydamerika rangeres top 4 af holdet være direkte Forfremmelse af de russiske verdensmesterskabsbilletter, er den 5. forpligtet til at lege med Oceania-holdet. Køb billige Messi fodboldtøj til børn, se venskabskampe, og støtte gode spillere.

Messi nyder nu sin ferie i Ibiza, kort efter at han kom til Argentinas 1-0 lille sejr i Brasilien, det første show i Argentinas nye flotte Sampauli. Herefter vil Messi vende tilbage til Argentina til brylluppet den 30. juni. Indtil 31. august indleder Argentina verdens præmier for den vigtigste krigsudfordring Uruguay. Messi vil have et bryllup i slutningen af ​​måneden for at købe Messi fodboldtøj til børn for at velsigne den store fodboldspillerens lykkelige familie.

Se mere information på:http://www.spilletroje.com/Messi-forventer-Rusland-VM